Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πανελλήνια ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων

ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ!
Το φωτόπολις ήταν εκεί ακολουθώντας την αποστολή. 
Οι φωτογραφίες πολλές με  ενα αντιπροσωπευτικό δείγμα να ακολουθεί στον παρακάτω σύνδεσμο  












Πέντε πρώτες θέσεις ένα αργυρό  μετάλλιο και ένα χάλκινο η συγκομιδή των αθλητών της Κρήτης!
Ναούμ Σπύρος (ΣΑΧ)- Μαρκάκη Σοφία (ΣΑΧ) - Θεοδώρου Νικόλας (ΣΚΟΡ) - Βοζινάκη Ανθή (ΣΑΧ) και Καραβιτάκη Ευαγγελία (ΣΑΧ) τα χρυσά μετάλλια!
Φυντριλάκης Κυριάκος (ΣΑΧ) αργυρό μετάλλιο και Δασκαλάκη Σοφία (ΟΑΧ) χάλκινο μετάλλιο!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτουν οι νεαροί αθλητές της ΣΑΧ κάνοντας όλη τη σκακιστική Ελλάδα να μιλάει με θαυμασμό για τις επιτυχίες της! Δεν πέρασαν δύο μήνες από τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα για να προστεθούν τώρα νέες ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα.
Τέσσερα χρυσά μετάλλια σε σύνολο 10 κατηγοριών και ένα αργυρό είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αθλητικός σύλλογος της χώρας μας δείχνοντας έτσι την υπεύθυνη δουλειά που γίνεται τόσο από το προπονητικό τιμ όσο και από όλο το συμβούλιό του που με την ακατάπαυστη ενέργειά του παρέχει ιδανικές συνθήκες σε όλα τα παιδιά. Προσθέτοντας σ' αυτές τις επιτυχίες και την πρωτιά του Θεοδώρου Νικόλα (ΣΚΟΡ) βλέπουμε στα δύο "αδερφά σωματεία" ΣΑΧ και ΣΚΟΡ να παίρνουν το 50% των Πανελλήνιων διακρίσεων!
Πάνω από 280 αθλητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις δέκα κατηγορίες που υπήρχαν και διεκδικούσαν όχι μόνο τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή αλλά και τα εισιτήρια που οδηγούν στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα!

Οι επιτυχίες αυτές για τον Σπύρο Ναούμ και την Μαρκάκη Σοφία έχουν διπλή σημασία μιας και εξασφάλισαν έτσι και τα μπόνους που πριμοδοτεί το Υπουργείο για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Αποτελεί και δικαίωση για το προπονητικό τιμ της ΣΑΧ που αποτελείται από τον Τσαρουχά Κώστα την Λιανοπούλου Τόνια τον Αγναντή Δημήτρη και τον Βερυκάκη Γιάννη.     
απο τον ιστιότοπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου